Promo 

49€


Promo 

49€

Pieker jij ook over van alles en nog wat?

 Challenge 'Morgen ANDERS'

Een challenge naar een toekomst waarin je kalm en beheerst kan omgaan met grote en kleine uitdagingen, waardoor jij weer helder kan denken. Je gaat leren de positieve kanten van stress en zorgen te benutten.

Wat kan je verwachten?

12 weken gaan we samen aan de slag. We starten op zondag 6 maart 2022.


Ik werk bewust met kleine groepen van 10, zodat ik jou en de andere deelnemers voldoende aandacht kan geven.

Op zondagmorgen ontvang je mijn mail met een concrete opdracht (geen meditatie oefeningen) waarmee je de daarop volgende week aan de slag gaat. In de bijlage van de mail kan je meteen het bijbehorende werkboek terugvinden.

In de facebookgroep 'Morgen ANDERS' kan je samen met de andere deelnemers je vragen stellen en ervaringen delen. Enkel deelnemers van de challenge kunnen zich hierbij aansluiten. Je ontvangt na de inschrijving de uitnodiging.

Live sessies waarin ik meer uitleg geef over de topics die aan bod komen, gaan eveneens door in deze groep. Tijdens deze sessie hoor ik graag jouw ervaringen met de opdrachten en krijg je de gelegenheid om je vragen te stellen via de chat.

Na deze 12 weken sluiten we de challenge af met een hapje en een drankje in real life.


Successen moeten gevierd worden! Samen werken, samen vieren!

Ja hoor, je hebt het goed gelezen. Dit alles nu niet voor 249 € maar slechts 49. Je kan inschrijven aan promoprijs tot 20 februari 2022. Daarna gaat de prijs terug naar 249€.


Wil je er zeker bij zijn, schrijf je dan in met onderstaande link :-)